Click!

Singura mulatră care a pozat goală în Playboy România a fost iubita lui Cabral. Ţi-o aminteşti?

Singura mulatră care a pozat goală în Playboy România a fost iubita lui Cabral. Ţi-o aminteşti? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cine a răsfoit paginile Revistei "Playboy" probabil că este la curent cu amănunte nu doar despre fetele frumoase care au pozat goale, ci şi cu detalii despre Hugh Hefner. "Tăticul Playboy" ar fi împlinit la 9 aprilie onorabila vârstă de 94 de ani. S-a stins din viaţă în 2017, dar se vorbeşte în continuare despre el şi se va face mult timp de acum înainte.

Nici fetele alese de el pentru pictoriale nu sunt nişte anonime. Toate care au pozat în Playboy România au o carieră de invidiat. Singura mulatră care a acceptat să-şi arate nurii în celebra revistă pentru bărbaţi este Aminata Diakite (42 de ani). Fotomodelul de "ciocolată" a devenit celebru prin prisma relaţiei cu Cabral. Cei doi au jucat rolurile principale în propria lor poveste de dragoste începută în 2006.

Trei ani mai târziu, Aminata primea propunerea de a se dezbrăca în faţa apartului de fotografiat pentru "Playboy".

Pozele din "Playboy" nu reprezintă singura carte de vizită a Aminatei. Ea urcă în continuare pe podium şi este nelipsită din prezentările celebrei creatoare de modă, Liza Panait.

Iată aici imaginile cu Aminata din Playboy România. 

Modifică Setările