Royals

Singurul lucru pe care gravida Meghan Markle l-a schimbat deja în garderoba ei

Singurul lucru pe care gravida Meghan Markle l-a schimbat deja în garderoba ei camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Nu e ca şi cum nu mai încape în haine din cauza sarcinii avansate şi nici nu putem vorbi deja despre un stil evident de gravidă, însă un lucru cu siguranţă că s-a schimbat la look-ul obişnuit al Ducesei de Sussex acum, când poartă în pântece copilul Prinţului Harry.

Imediat după ce Ducii de Sussex au anunţat că urmează să devină părinţi, Meghan şi Harry au pornit în primul lor turneu regal, în Australia, iar gravida radiază pur şi simplu de fericire că va deveni mămică. Cum era şi de aşteptat după ce a fost anunţată vestea cea mare, toate privirile sunt aţintite asupra lui Markle. Cum arată, cum pare că se simte, cât de mult sau de puţin i-a crescut burtica, cum interacţionează cu copiii?

Orice mişcare, zâmbet şi cuvânt îi sunt urmărite şi analizate atât de presă, cât şi de public. Iar noi nu facem excepţie, suntem cu privirile pe viitoarea mămică regală. Şi ce am descoperit? Că sarcina începe deja să-i dea oarece bătăi de cap gravidei, care a simţit nevoia să-şi schimbe puţin look-ul obişnuit, într-una dintre cele mai recente apariţii publice ale ei. Şi ce anume a schimbat?