Royals

Singurul membru al familiei regale care s-a prezentat la nunta lui Nicolae al României

Singurul membru al familiei regale care s-a prezentat la nunta lui Nicolae al României camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri, într-un cadru de poveste, nepotul Regelui Mihai şi aleasa inimii sale, Alina Binder, şi-au jurat iubire veşnică. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, în timp ce petrecerea s-a desfăşurat la Cazinoul din Sinaia, unde au fost invitaţi peste 200 de persoane.

Totuşi, din mulţime au lipsit tocmai rudele cu sânge albastru ale mirelui. Nici mama sa, Principesa Elena, dar nici mătuşa, respectiv Principesa Margareta, Custodele Coroanei, nu au răspuns pozitiv invitaţiei lui Nicolae de a participa la cel mai important eveniment din viaţa lui.

O explicaţie a absenţei Principesei Margareta ar putea fi faptul că aceasta avea programată o vizită în altă ţară. „Sâmbătă, 29 septembrie, şi duminică, 30 septembrie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu vor face o vizită în oraşele Soultzmatt şi Haguenau din Alsacia, Republica Franceză, la invitaţia oficială a autorităţilor celor două municipalităţi.”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a familiei regale a României. Cu toate acestea, simpatizanţii regali pun absenţa celor două figuri regale pe baza apelor ”tulburi” dintre membrii familiei regale a României.

Cea care a răspuns pozitiv invitaţiei la nuntă a fost chiar sora mirelui, Karina, aşa cum s-a anunţat anterior. „Sora mea vine, mama nu, din păcate”, spunea Nicolae cu doar câteva zile înainte de eveniment. Şi, într-adevăr, Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills nu doar că s-a prezentat la nunta fratelui său, dar a şi servit ca domnişoară de onoare. Asemenea celorlalte şase domnişoare, Elisabeta-Karina a îmbrăcat o rochie lungă, în culoarea caisei, la care a potrivit o pereche de pantofi stilettos, cu toc moderat. Părul şi l-a purtat într-un coc elegant, iar make-up-ul a fost unul discret,.

Amintim că Elisabeta-Karina s-a născut în 1989, fiind rodul iubirii dintre Principesa Elena şi Robin Medforth-Mills. După excluderea lui Nicolae din linia de succesiune la Coroana României, locul său a fost luat de Elisabeta-Kariana de Roumanie. Aceasta este, în prezent, pe locul trei în linia de succesiune, după mama sa, principesa Elena, şi mătuşa sa, Principesa Margareta, şeful Casei Regale şi Custode al Coroanei României.

Nepoata regelui Mihai I, Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills, s-a născut pe 4 ianuarie 10989 şi a fost botezată după mătuşa regelui Mihai, respectiv Regina Elisabeta a Greciei, născută Principesă a României, prima fiică a Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria a României. Karina locuieşte în Anglia, nu vorbeşte română şi a vizitat România de puţine ori. Cea mai recentă vizită a ei fiind la înmormântarea Regelui Mihai.

Modifică Setările