News

Sişu şi Puya, interzişi la Cluj din cauza manifestului pentru familia tradiţională

Sişu şi Puya, interzişi la Cluj din cauza manifestului pentru familia tradiţională

După ce membrii trupei La Familia, Sişu şi Puya, au lansat zilele trecute un manifest prin care anunţa că aceştia cred în familia tradiţională, compusă doar dintre un bărbat şi o femeie, au încept să apară şi reacţii care lovesc în veniturile celor doi. Şi anume anularea unor concerte.

Cel mai recent, clubul Form Space din Cluj Napoca a decis să renunţe la concertul La Familia, care urma să aibă loc joi, 7 decembrie, iar motivul a fost postat de organizatori pe contul oficial de Facebook.

"Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor rasiste sau xenofobe şi nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sişu şi Puya cred. Noi credem în muzică şi în căsătorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie. Mulţumim pentru înţelegere."

Postarea acesta a fost susţinută de numeroase mesaje de apreciere, oamenii fiind de acord cu decizia anulării concertului.

Pe 9 noiembrie, Sişu şi Puya au postat pe pagina de Facebook a trupei lor manifestul de mai jos, cu următorul îndemn: "Daţi share daca simţiţi la fel... e timpul ca Familia să se strângă!".