News

Situaţia se complică pentru Alec Baldwin! Noi detalii şocante ies la iveală, e foarte probabil să fie acuzat de omor

Situaţia se complică pentru Alec Baldwin! Noi detalii şocante ies la iveală, e foarte probabil să fie acuzat de omor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Situaţia devine din ce în ce mai grea pentru Alec Baldwin, după ce a omorât o femeie în timpul filmărilor pentru producţia ”Rust”.

Deşi arma de recuzită s-a descărcat accidental, a omorât-o pe Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizor, noi detalii şocante au ieşit la iveală.

Actorul poate fi acuzat penal, după ce, potrivit procurorilor, membrii echipei de filmare s-au jucat cu arma actorului şi au împuşcat conserve cu muniţie adevărată, doar cu câteva ore înainte de decesul tragic din platou.

Documente oficiale prezintă cum Baldwin ţintea camera cu arma în timpul repetiţiilor din Santa Fe. Procurorul districtului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies insistă că nu sunt excluse acuzaţiile penale în cazul tragediei produse şi care îl implică pe celebrul actor, notează DailyMail.

Procuroarea a declarat The New York Times că arma folosită în incident era reală, nicidecum recuzită.

Există însă şi un set de declaraţii pe proprie răspundere cum că lui Baldwin i s-a înmânat o armă de recuzită şi i s-a spus că nu e încărcată. Această armă făcea parte dintr-un set de trei arme de recuzită pregătite de armuriera fără prea multă experienţă, Hannah Gutierrez-Reed.

Arma de recuzită care i-a fost înmânată lui Alec Baldwin pe platoul de filmare i-a fost prezentată ca fiind o „armă rece”, nepericuloasă, însă în momentul detonării, s-a dovedit că avea muniţie reală.

Focul de armă a lovit-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins la nivelul pieptului, iar regizorul Joel Souza, care stătea în spatele acesteia, a fost lovit în umăr, potrivit unei depoziţii depusă de biroul şerifului comitatului la un tribunal din Santa Fe.

Hutchins a decedat în urma rănilor suferite, iar Souza a fost rănit şi spitalizat, dar externat ulterior de la o unitate medicală locală.

Asistentul de regie care i-a înmânat lui Baldwin arma de recuzită nu a ştiut că pistolul conţine muniţie reală, se precizează în declaraţia detectivului Joel Cano de la biroul şerifului din Santa Fe.

Comentarii

Modifică Setările