Meghan & Harry

Situaţie fără precedent în familia regală britanică! De ce se mută Ducii de Sussex din Londra?

Situaţie fără precedent în familia regală britanică! De ce se mută Ducii de Sussex din Londra?

Prinţii Harry şi William erau nişte fraţi apropiaţi, care, după pierderea mamei lor, Prinţesa Diana, şi-au menţinut relaţia strânsă pe măsură ce au trecut anii. Însă acum sunt bărbaţi însuraţi, cu responsabilităţi şi soţii care... nu sunt neapărat cele mai apropiate cumnate. Cel puţin asta speculează acum presa britanică, din moment ce viitorii părinţi, Harry şi Meghan, se vor muta, luna viitoare, din palatul Kensington, împărţit până acum cu William şi Kate.

Ieri a apărut vestea că Ducii de Sussex se mută din Palatul Kensington, luna viitoare, tocmai în cabana Frogmore, din Windsor. Situaţie fără precedent în familia regală britanică sau cel puţin între fraţii regali, care au fost întotdeauna unul lângă altul până acum! Se pare că cei doi prinţi au luat această decizie şi, înainte de-a trage concluzia că s-au certat în vreun fel, trebuie să aflăm că motivul mutării ţine mai mult de soţiile celor doi prinţi şi nu de ei. Un prieten apropiat din anturajul Ducilor de Cambridge a declarat, ieri, că există oarecare frecuşuri între cele două cumnate.   

“Kate şi Meghan sunt foarte diferite şi acesta este motivul pentru care nu se prea înţeleg”, declară acesta. După nunta din 19 mai, Ducii de Sussex au primit cabana Frogmore de la Regină, însă nu au transformat-o în reşedinţa lor oficială până acum. Dar acest lucru se va întâmpla cât de curând. Şi poate exista un motiv cât se poate de logic pentru asta.

Modifică Setările