Agenda

Skye & Ross de la Morcheeba vor concerta în Bucureşti

Skye & Ross de la Morcheeba vor concerta în Bucureşti

Membrii trupei Morcheeba vor cânta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în turneul de promovare a primului lor album în această formulă, Skye|Ross.

Skye Ross Morcheeba

Skye şi Ross se întorc  la rădăcinile sound-ului care a făcut din Morcheeba un succes la finalul anilor ‘90. Noul lor albumul este, explică Ross, "ceea ce Skye şi eu facem în mod natural atunci când ni se cere să facem muzica împreună şi, totuşi, nu neapărat o continuare a ceea ce am făcut cu Morcheeba. Prin urmare, părea absolut firesc să-i dăm o nouă identitate."

Anul trecut, Skye şi-a lansat de-al patrulea album solo, “In A Low Light”, o colecţie de soul electronic, în timp ce Ross a colaborat cu Little Mountain, un trio din care face parte şi soţia sa, Amanda Zamolo.

În 2015, el i-a trimis lui Skye partitura pentru ceea ce va deveni piesa "Clear My Mind" de pe ”Skye|Ross”. Pentru un timp, au cochetat cu ideea de a lansa un album unplugged, dar şi-au dat seama rapid că ar fi posibil să se scrie ceva mai ambiţios.

"Pur şi simplu, am respins tehnicile de înregistrare moderne, tehnici cu care poţi edita literalmente totul", a spus Ross. "Nu faci decât să pierzi complet emoţia".

Singurii muzicieni care joacă roluri importante pe noul album sunt Steve, soţul lui Skye (bas), fiul de 19 ani al lui Skye, Jaega (tobe ), soţia lui Ross, Amanda (backing vocals) şi Richard Milner (clape), care a fost alături de Morcheeba în ultimii cinci ani. “Mai rămâne doar ca unul dintre noi să-l adopte pe Richard şi toţi cei din trupă ar fi înrudiţi”, a glumit Skye.

Hiturile Morcheeba vor răsuna pe scena Sălii Palatului alături de noile piese ale duo-ului, într-un show organizat de Events.

Biletele pentru concert sunt disponibile la preţul unic de 135 de lei pentru toate sectoarele, până pe 30 septembrie. În perioada 1 - 31 octombrie, biletele vor fi disponibile la preţul unic de 155 de lei, pentru toate sectoarele, iar de pe 1 noiembrie până în ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la preţul unic de 175 de lei pentru toate sectoarele.