Vedete

Smiley a făcut o piesă pentru fetiţa lui: "Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni"

Smiley a făcut o piesă pentru fetiţa lui: "Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni"

”Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt parte din versurile piesei ”Până la tine”, prin care Smiley îşi marchează emoţionantul început al vieţii în 3.

La trei zile după ce a devenit tată, Smiley îşi împarte emoţiile cu cei care-i ascultă muzica şi lansează piesa ”Până la tine”, o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa.

Cu un videoclip în care apare într-o expoziţie de tablouri care-l surpind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieţii sale cea mai recentă si emoţionantă schiţă, care le încununează pe toate celelalte de până acum. ”O să iei tot din ce sunt şi o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu cea mai mare dragoste din viaţa lui.

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului ”Până la tine”, alaturi de Nicu Drăgan ca editor şi director de imagine.

Co-producţie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan şi producţia muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy şi Roland Kiss, ”Până la tine” este un fel de ”bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările