News

Smiley a filmat pentru noul său videoclip pe străzile din America FOTO&VIDEO

Smiley a filmat pentru noul său videoclip pe străzile din America FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului a lansat “Song about nothing”, cu un clip realizat în Los Angeles.

Dacă tot a ajuns în America, Smiley nu putea rata ocazia de-a realiza un videoclip în L.A. Aşa că, împreună cu o echipă de finlandezi stabiliţi acolo, Smiley a filmat pentru noua sa piesă, “Song about nothing”, în mai multe zone din Los Angeles: în centru, pe plajă, lângă Ocean, lângă un stadion...

Filmările au început dimineaţă, la răsărit, şi s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste. 

“Ne-am dorit să ilustram ideea de-a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, aşa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a parut geniala. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacţii pozitive pe străzile din America unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el şi să-l înveţe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

“Song about nothing”, piesa cu un sound nou si happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii ’90, este prima dintr-o serie de piese în limba engleză pe care Smiley îşi doreşte să o lanseze în viitorul apropiat şi cu care speră să ajungă în vieţile şi playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.

“Am multe piese în engleză făcute deja, pe care abia aştept să le aduc la lumină. Am decis să lansez mai multă muzică veselă şi pozitivă, pentru că e prea puţină veselie în lume.” 

Mai multe instantanee din America în galeria foto.