Agenda

Smiley, declarat artistul anului 2017

Smiley, declarat artistul anului 2017

Record pe toată linia! "Confesiunile" lui au convins publicul, iar cei de la Radio România l-au desemnat artistul anului, dar şi semnatarul albumului anului.

Smiley a fost declarat fruntaş la premiile industriei muzicale din România organizate în fiecare an de Radio România, unde a primit trofeul “Artistul anului 2017”. Artistul a primit premiu şi pentru cel mai recent album lansat anul trecut, “Confesiune”, cel care va purta şi numele concertului pe care Smiley îl va organiza pentru al patrulea an consecutiv, pe 2 iunie la Arenele Romane.

"Sunt foarte fericit. Anul trecut a fost un an greu, cu lansare de piesă şi clip în fiecare lună, toate adunate pe albumul "Confesiune", dar iată că am reuşit să facem un album bun, cel mai bun! Ne vedem pe 2 iunie la Arenele Romane pentru o confesiune live", spune fericit Smiley.

HaHaHa Production, compania de producţie a lui Smiley, îşi adjudecă şi un al treilea premiu, pentru cel mai bun compozitor, înmânat lui Şerban Cazan, producător şi compozitor la HaHaHa Production, creator de hit-uri şi pentru multi alţi artişti din industria muzicală românească.

Feli a fost cea care a ridicat cele trei premii, fiind şi ea nominalizată la categoria “Cel mai bun artist pop al  anului 2017” şi “Cea mai bună voce feminină a anului 2017”. Artista a cântat pe scenă de la Sala Radio piesa “Vals”, piesa de referinţă de pe albumul “Confesiune” al lui Smiley, pentru care a şi făcut un featuring cu Smiley, care a adunat peste 18 milioane de view-uri pe Youtube. Feli a încheiat momentul muzical de pe scenă cu una dintre cele mai de succes piese ale ei, “Acasă”.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România şi, totodată, un brand important pe piaţa muzicală internaţională. Astăzi, cel puţin 25% din Top 100 cele mai populare piese româneşti poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi sunt doar câteva nume din portofoliul casei de producţie.

Modifică Setările