Evenimente

Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol: "Viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii"

Smiley, dezvăluiri despre Gina Pistol: "Viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii"

Smiley abia aşteaptă să devină tătic şi nu poate ascunde asta. Artistul a avut un schimb de impresii cu Mihai Bobonete şi Răzvan Fodor, iar dialogul lor savuros a ajuns pe Youtube, în show-ul realizat de artist.

“În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experienţă foarte frumoasă, dar ştie toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la îngheţată la murături, în orice ordine sau în acelaşi timp.
A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulţi struguri, dar doamna de la care cumpăr din piaţă m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Şi când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs. Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauţi pe net articole sau cărţi cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să ştiu că voi fi tată. Chiar înainte să am şi iubită ”, a povestit Smiley în cadrul show-ului online.
„Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciţii fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilaţii cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obişnuiesc cu zgomotul”.
 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările