Vedete

Smiley e cel mai fericit tătic: "Fetiţa doarme cu noi. E cuminte, e liniştită. Seamănă cu Gina"

Smiley e cel mai fericit tătic: "Fetiţa doarme cu noi. E cuminte, e liniştită. Seamănă cu Gina"

Sunt cei mai fericiţi părinţi! Prin ce momente speciale trec acum Smiley şi Gina Pistol?

Fetiţa celor doi a venit pe lume pe 9 martie 2021. Au aşteptat nouă luni să îşi vadă fetiţa, iar acum sunt toţi acasă, fericiţi şi împliniţi, în formulă completă. Smiley a dezvăluit că micuţa seamănă mult cu Gina, e cuminte şi liniştită. Îi pune deja muzică pentru a dormi mai bine.

"Sunt fix în camera fetiţei, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni", a declarat Smiley, la Pro TV.

 

Cei doi proaspeţi părinţi nu au primit încă musafiri în vizită, toată familia aşteaptă să o vadă pe micuţă.

"Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia aşteaptă să-şi vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia aşteaptă să o vadă. Suntem închişi ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva şi a început să bâzâie. Doarme cu muzică. Ascultă muzică din burtică şi se linişteşte", a mai declarat acesta în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Foto: Facebook

Modifică Setările