Muzica

Smiley, faţă-n faţă cu producătorii Rihannei, Madonnei şi ai lui Beyonce. Cu ce ocazie?

Smiley, faţă-n faţă cu producătorii Rihannei, Madonnei şi ai lui Beyonce. Cu ce ocazie? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Vizită istorică pentru industria muzicală românească. HaHaHa Production organizează în luna mai #MusicJourney, cea mai importantă  sesiune muzicală privată din România la care vor participa producătorii celebrilor artişti Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele, pentru a sărbători în cel mai frumos mod 11 ani de existenţa.

Timp de o săptămâna, 10 dintre cei mai cunoscuţi compozitori şi producători muzicali din lume vor veni la Studiourile HaHaHa Production pentru a lucra împreună cu Smiley, cu Şerban Cazan, Head of Production HaHaHa şi cu alţi producători din echipa să la următoarele hituri din muzică de pretutindeni.

Cu Premii Grammy câştigate, cu hituri la nivel mondial care au stat pe primele locuri în Topul Billboard din America, cu producţii muzicale şi compoziţii pentru artişti uriaşi precum Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Toni Braxton, Adele, Lână del Ray, Luis Fonsi, Justin Bieber, Duffy, James Blunt, One Direction, The Weeknd sau Nicki Minaj, artiştii invitaţi de HaHaHa Production în această călătorie muzicală sunt parte din compania Milk and Honey din Los Angeles şi vor veni în România din mai multe colţuri ale lumii.

După ce şi-au pus amprenta pe piese precum „Despacito”(Luis Fonsi), „You’re beautiful”(James Blunt), „Wrecking Ball”(Miley Cyrus) sau „Love on the brain”(Rihanna), compozitorii şi producătorii străini vor face cunoştinţă cu muzică produsă în România şi cu creatorii ei într-un schimb de experienţă din care câştigătorul va fi ascultătorul pasionat de muzică.

#MusicJourney este felul nostru de a sărbători 11 ani de istorie HaHaHa Production pe piaţă muzicală din România, este că un cadou pe care ni-l facem nouă că pasionaţi de muzică, companiei noastre pe care dorim să o dezvoltăm în această industrie şi, nu în ultimul rând, ascultătorilor muzicii noastre cărora le dedicăm tot ce facem.”, declara Smiley, artistul-producător care a fondat în 2008, din dragoste pentru muzică, HaHaHa Production.

Festinul creativ de care se vor bucură producătorii şi compozitorii români şi străini a fost planificat şi organizat strategic în cele mai mici detalii de Filip Maria, fratele lui Smiley şi directorul HaHaHa Production:

 „Lucrăm în una dintre cele mai frumoase şi aducătoare de emoţii industrii din lume. Muzică nu are graniţe pentru ascultători şi nu trebuie să aibă nici pentru cei care o fac şi o produc. Astfel, odată cu #MusicJourney, muzică nu mai are graniţe nici pentru HaHaHa Production. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha şi cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artişti ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât şi pentru întreagă industrie românească cu care aceşti creatori vor intră în contact când vor veni la noi în ţară.”, declara Filip Maria.

Fanii HaHaHa Production şi pasionaţii de muzică vor putea intră şi ei în culisele evenimentului #MusicJourney prin intermediul canalelor de socializare ale lui Smiley şi HaHaHa care vor avea conţinut special dedicat în zilele sesiunii muzicale. 

Printre personalităţile care vor participa la #MusicJourney se numără:

Andres Torres & Mauricio Rengifo s-au stabilit în LA, au produs hituri precum Despacito cu care au câştigat în 2017 Latin Grammy pentru “Piesă anului” şi sunt consideraţi a fi un duo imbatabil în colaborările cu artişti precum Luis Fonsi, Justin Bieber sau One Republic.

Fred Ball este producător şi compozitor norvegian, câştigător de Grammy şi deţînător de discuri de platină care locuieşte la Londra. Creditele sale de producţie şi compoziţie includ piese pentru Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Madonna, Toni Braxton. A fost de 4 ori nominalizat la Grammy în 2015, 2017 şi 2019. Ball a fost compozitor pentru single-ul „Love on the Brain” de pe albumul Anti al Rihannei care a ajuns pe locul 5 în Top Billboard 100 şi care a primit de 4 ori discul de platină în America.  A contribuit că producător la 3 dintre piesele albumului pe care au colaborat Jay-Z şi Beyonce, la albumul lui Eminem din 2018 şi la controversatul „Caution” al celebrei Mariah Carey.

 Martin Doc” Mc Kinney producător şi compozitor de origine canadiană, crescut în America, a produs printre altele şi mai multe piese împreună cu The Weeknd, inclusiv albumul “Starboy” care a ajuns pe locul 1 în Bilboard US la scurt timp după lansare.

Wayne Hector  este un compozitor de origine britanică cunoscut pentru muncă să de compozitor pentru artişti precum Nicki Minaj, One Direction sau Westlife.

Harloe este cântăreaţa de R&B, cu single-uri de succes lansate şi compozitoare de succes care a compus printre alţii şi pentru Britney Spears.

Era Istrefi este cântăreaţa şi compozitoare albaneză care a adunat peste 660 de milioane de vizualizări pe youtube la piesă BonBon din 2016, moment de la care publicul a început să o compare cu Rihanna şi Sia. 

James Newman, compozitor şi cântăreţ din Londra, este fratele starului pop John Newman. În 2014 la Brit Awards, Newman a câştigat premiul pentru cel mai bun single al anului cu piesă Waiting All Night. A scris cântece pentru Rudimental, John Newman, Ed Sheeran şi Little Mix.

Sacha Skarbek este compozitor, producător, mulţi-instrumentist câştigător de două ori al Premiilor Ivor Novello, cunoscut pentru compoziţiile lui James Blunt „You’re Beautiful” şi „Goodbye, my lover”, dar şi pentru hitul „Wrecking Ball” al lui Miley Cyrus. Sacha Skarbek a lucrat cu artişti precum Adele, Lână del Rey, Jason Mraz, Tears for Fears sau Duffy.

Wayne Hector, compozitor britanic ce este cunoscut pentru lucrările făcute pentru artişti că Nicki Minaj, One Direction, The Wanted, James Blunt, Mika, Jason Derulo şi Olly Murs.

Modifică Setările