Vedete

Smiley şi Gina Pistol, la un pas de nuntă? Chef Scărlătescu i-a dat de gol!

Smiley şi Gina Pistol, la un pas de nuntă? Chef Scărlătescu i-a dat de gol!

Relaţia dintre Smiley şi Gina Pistol este una care le dă bătăi de cap tabloidelor, în special din cauza faptului că ambele vedete refuză să recunoască public că formează un cuplu.

În vara anului trecut, toată presa din ţara noastră nota că Smiley şi Gina Pistol ar fi la un pas de nuntă, după ce în cadrul emisiunii „Poftiţi la Nea Mărin“, difuzată de Antena 1, vedeta a afirmat că nu îl mângâie doar pe barbă pe iubitul ei, şi că, dacă se va căsători, îi va chema pe toţi de la emisiune la eveniment.

La doar câteva luni după ce Gina Pistol a vorbit despre presupusa relaţie cu Smiley, celebrul artist a postat pe reţelele de socializare un mesaj ciudat, afirmând că libertatea este un mod de a gândi. Imediat, tabloidele au notat că Smiley şi Gina Pistol nu ar mai forma un cuplu şi că acesta este modul prin care cântăreţul anunţă acest lucru.

Acum, din nou tabloidele notează că Smiley şi Gina Pistol ar fi la un pas de nuntă, iar informaţia vine după ce Scărlătescu a spus, în cadrul emisiunii „Chefi la cuţite“, că se pregăteşte să-i facă tortul de nuntă Ginei Pistol, care îi este bună prietenă. Mai mult decât atât, Chef Scărlătescu a mai spus că Gina Pistol este foarte frumoasă şi că se vede că iubeşte şi că este iubită.

Modifică Setările