Vedete

Smiley şi Gina Pistol, părinţi în mai puţin de două luni! Cât de grijuliu e cântăreţul cu viitoarea mămică

Smiley şi Gina Pistol, părinţi în mai puţin de două luni! Cât de grijuliu e cântăreţul cu viitoarea mămică

Duminică a fost o zi superbă în Bucureşti, cu soare şi temperaturi de primăvară. Perfectă pentru o plimbare, şi-au zis Smiley şi Gina Pistol, care s-au urcat în maşină şi au plecat spre parcul Herăstrău. Din cauza aglomeraţiei, însă, nu au putut face prea mulţi paşi. Dar s-au reorientat rapid, către un restaurant, unde au luat prânzul, relaxaţi şi fericiţi.

Vremea frumoasă din weekend i-a scos pe bucureşteni din casă în număr mare. Parcurile au fost arhipline, în special Herăstrăul, loc ales de Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) pentru plimbarea de după-amiază.

Veseli, relaxaţi, ţinându-se de mână, cei doi viitori părinţi s-au plimbat preţ de doar câteva minute. Probabil aglomeraţia de nedescris de pe alei, haosul şi agitaţia i-au determinat să se retragă rapid la un restaurant, unde au petrecut vreme de o oră. Însă nici după masă aleile nu s-au mai eliberat, astfel, resemnaţi, cei doi au abandonat „aventura” şi au plecat direct spre casa lor din Cernica. Scurtarea plimbării mai poate avea un motiv lesne de înţeles: aflată în ultimul trimestru de sarcină, Gina a mărturisit că are mari dureri de picioare.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările