Agenda

Smiley si Pavel Bartoş te aşteaptă în Arena Fanilor

Smiley si Pavel Bartoş te aşteaptă în Arena Fanilor

Cele mai populare şi iubite vedete din România îţi dau întâlnire luni, pe 7 septembrie, la o distracţie pe cinste, înainte de meciul România-Grecia. Aşadar, cu patru ore înaintea acestui meci, Smiley şi Pavel Bartoş te aşteaptă în Arena Fanilor.

smiley&bartos

Nu uitaţi, aşadar! Luni, pe 7 septembrie, fotbalul este pentru întreaga familie, iar distracţia începe cu mai mult de 4 ore înainte de meciul România-Grecia! Totul se întâmplă la Arena Fanilor, de la ora 17.00, alături de Smiley şi Pavel Bartoş!

Foto Smiley & Pavel Bartos - Arena Fanilor

Susţinem echipa favorită, cântăm şi dansăm pe cele mai frumoase piese marca Smiley şi ne bucurăm de joacă, indiferent de vârstă!

Federaţia Română de Fotbal a pregătit, în premieră, un mega-eveniment pentru românii care îşi doresc să meargă luni pe stadion ca să-i susţină pe jucătorii echipei naţionale: Arena Fanilor îşi întâmpină oaspeţii cu un areal de jocuri şi activităţi pentru iubitorii de fotbal şi familiile lor. Suporterii de toate vârstele sunt invitaţi să facă echipă cu ceilalţi fani şi să se întreacă în meciuri de foosball, human foosball, Bubble Footbal şi fotbal pe terenuri gonflabile.

[embed]https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/videos/vb.267227533454864/493572227487059/?type=2&theater[/embed]

Cum sună: selfie cu vedetele echipei naţionale? Jucătorii vor fi ocupaţi, desigur, cu propria încălzire pentru marele meci, însă, oricine ajunge în Arena Fanilor se poate fotografia cu talentaţii jucători, în varianta cartoane de mărime naturală! Şi, cu puţin noroc, îşi pot procura şi un selfie cu gazdele evenimentului! Tot pentru poze şi amintiri frumoase, fanii pot trece, alături de prieteni şi familie, pe la photo booth-ul special amenajat şi, desigur, prin zonele de face painting pentru a-şi desena mesaje de susţinere pentru tricolori.

Fie că eşti un microbist convins, fie că eşti fanul distracţiei de calitate, Arena Fanilor este locul în care timpul zboară, alături de oameni frumoşi şi plini de entuziasm şi energie pozitivă!

Modifică Setările