Vedete

Smiley, un viitor tătic sensibil. Cât de tare se emoţionează când vine vorba despre copii

Smiley, un viitor tătic sensibil. Cât de tare se emoţionează când vine vorba despre copii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Smiley va deveni tată curând pentru prima oară. Gina Pistol este în trimestrul al treilea de sarcină şi curând va aduce pe lume o fetiţă. Până atunci, prezentatorul de la "Românii au talent", se emoţionează când vede copii pe scenă.

Smiley şi Gina Pistol îşi vor cunoaşte curând fetiţa, dar până atunci se concentrează asupra proiectelor pe care le au, el la Pro TV, iar ea la Antena 1. Pe 5 ianuarie începe la Pro TV noul sezon "Românii au talent". Au avut loc deja câteva filmări, iar Smiley a făcut declaraţii. 

Despre copii se emoţionează atunci când vine vorba: "Copiii sunt senzaţionali şi în sezonul ăsta. Doamne! Dacă vreodată nu ştiu de unde să-mi iau doza de optimism şi de încredere în viitor, mă gândesc la momentele lor şi la ei ca personalităţi şi ca talente. România chiar are toate şansele să aibă un mâine mare datorită lor! Cred că e normal să le deschidem cât mai des scena, e bine şi pentru ei, şi pentru noi, sunt pline de lecţii momentele şi sufletele lor.", a spus el pentru protv.ro. 

Cântăreţul a mai adăugat şi cum au decurs zilele de filmări ţinând cont de situaţia pandemică: "Vesele şi pline. Temerile şi emoţiile sunt mai mult înainte de întâlnirile de care ne e foarte dor, pentru că atunci când ne vedem toate se topesc şi parcă mereu o luăm de unde am lăsat-o, aşa cum ştiam şi cum ne ştiam noi. Aşa e cu sufletele şi cu pasiunile, se simt, se trăiesc organic şi din plin când e momentul potrivit."

Modifică Setările