News

Şoc în lumea sportului! Starul NBA Kobe Bryant a murit VIDEO

Şoc în lumea sportului! Starul NBA Kobe Bryant a murit VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Legendarul jucător de baschet ar fi murit într-un accident, anunţă "New York Post".

Kobe Bryant, unul dintre cei mai iubiţi jucători din NBA, ar fi murit într-un accident de elicopter. Acesta se afla la bordul unui elicopter privat, alături de alte opt persoane. Potrivit rapoartelor iniţiale, elicopeterul s-ar fi prăbuşit la scurt timp de la decolare, iar în zona în care s-a petrecut tragedia condiţiile meteo nu erau prielnice zborului. Aparatul de zbor a izbucnit în flăcări la scurt timp după ce s-a lovit de un deal din zona Calabasas, California. Toţi pasagerii elicopterului au decedat.

Cunoscutul sportiv Kobe Bryant avea numai 41 de ani.

Născut pe 23 august 1978, în Philapelphia, Kobe Bryant a jucat între 1996 şi 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers, timp în care a câştigat titlul în NBA de cinci ori, în 2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010. Alături de selecţionata olimpică a Statelor Unite ale Americii, fostul mare baschetbalist a câştigat medalia de aur la JO de la Beijing 2008 şi Londra 2012.

Fostul sportiv obişnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca şi Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.