News

Sofia Vergara, Rita Ora, Heidi Klum şi Blake Lively, cele mai sexy de la o petrecere exclusivistă

Sofia Vergara, Rita Ora, Heidi Klum şi Blake Lively, cele mai sexy de la o petrecere exclusivistă

Vedetele de la Hollywood nu iau pauză de la viaţa socială, mereu la patru ace pentru evenimentele de covorul roşu şi nelipsite de la petrecerile exclusivite, premiere de film şi lansări de colecţii de bijuterii şi haine.

Cum sunt mari fane a bijuteriilor de mii de euro, câteva dintre femeile celebre de peste Ocean nu puteau lipsi de la lansarea unei noi colecţii de accesorii de lux marca Lorraine Schwartz. Aşa că evenimentul a reuşit să strângă în acelaşi loc actriţe, vedete TV şi cântăreţe. Marţi seara, Blake Lively, Heidi Klum, Rita Ora, Sofia Vergara şi Alessandra Ambrosio au purtat cele mai promovatoare ţinute la evenimentul la care au participat, fiind chiar mai sexy decât Kim Kardashian. Bineînţeles, sexy în propriul stil, fiecare dintre vedete a purtat o ţinută care să o reprezinte. Negrul a fost la putere, dar nu au lispit nici piese vestimentare de un alb imaculat sau petele de culoare, precum pantalonii strălucitori ai Alessandrei Ambrosio.

Iată cum s-au îmbrăcat!

Sofia Vergara

În vârstă de 45 de ani, actriţa a optat pentru o rochie mulată, cu o lungime peste genunchi, un model care i-a lăsat la vedere umerii. Creaţia din dantelă semitransparentă, cu o dublură nude, a fost alegerea perfectă pentru silueta de invidiat a Sofiei. Actriţa de origine columbiană a purtat şi bijuterii cu pietre preţioase, iar pantofii cu toc foarte înalt au reprezentat piesa cheie care a adăugat eleganţă.

Modifică Setările