News

Some like it very HOT! Marilyn Monroe nu purta lenjerie intimă când i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui Kennedy

Some like it very HOT! Marilyn Monroe nu purta lenjerie intimă când i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui Kennedy camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Legendara actriţă a şocat o lume întreagă în mai 1962, când i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui american John F. Kennedy. Starul din “Some Like It Hot” nu numai că a avut o interpretare extrem de senzuală, dar a şi arătat foarte sexy, în rochia ei semitransparentă sub care nu avea lenjerie intimă.

A fost un moment memorabil din showbizul american, în care cea mai HOT vedetă de la Hoollywood i-a dedicat o melodie celui mai mare om în stat, de ziua lui. Marilyn s-a prezentat pe scenă într-o rochie cu mărgele, mulată pe formele apetisante ale actriţei şi cusută pe ea de couturierul Jean Louis doar pentru a crea un efect absolut năucitor pentru audienţă – acela de-a scoate în evidenţă talia subţire şi bustul generos al divei absolute.

Într-o nouă carte, denumită Life Isn't Everything: Mike Nichols, diverşi oameni din domeniu prezenţi la eveniment au povestit tot ce-şi aduc aminte despre momentul intrat în istorie.