Fashion

Sophia Loren, cu decolteul la vedere la 84 de ani. Ce bine arată legendara actriţă

Sophia Loren, cu decolteul la vedere la 84 de ani. Ce bine arată legendara actriţă

Şi-a început cariera cinematografică la doar 16 ani, fiind descoperită în urma unui concurs de miss. În anii ce-au trecut, actriţa a devenit una dintre cele mai talentale staruri hollywoodiene, dar şi cea mai râvnită!

Azi, la cei 84 de ani, Sophia Loren este la fel de graţioasă şi enigmatică. Chiar şi după zeci de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor, actriţa de origine italiană este aclamată şi apreciată pentru farmecul şi frumuseţea ei atipică.

Ieri seară, actriţa a fost surprinsă în timp ce părăsea o conferinţă care avusese loc la Aldwych Theatre, în Londra. Îmbrăcată într-un costum alb, compus dintr-o pereche de pantaloni albi conici şi un sacou brodat cu mărgele albe, Sophia a avut o apariţie extrem de stilată.

Mai mult de atât, la urcarea în maşină, actriţa le-a oferit ocazia fotografilor să surprindă o imagine inedită: decolteul generos, pe care încerca din răsputeri să-l acopere cu ajutorul unui guler din blană. Trebuie să recunoaştem că la cei 84 de ani, Sophia e în continuare una dintre cele mai elegante şi frumoase femei din toate timpurile.

 

Modifică Setările