News

Sophie Turner şi Joe Jonas vor deveni părinţi. La 23 de ani, actriţa e însărcinată cu primul copil

Sophie Turner şi Joe Jonas vor deveni părinţi. La 23 de ani, actriţa e însărcinată cu primul copil camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Părinţi pentru prima dată! Sophie Turner este însărcinată! Actriţa în vârstă de 23 de ani îi va dărui un copil cântăreţului Joe Jonas.

Familia celor două celebrităţi este în culmea fericirii! Toţi se pregătesc să întâmpine venirea pe lume a primului copil al cuplului Turner - Jonas. Cei doi nu au făcut anunţul oficial, dar fanii cuplului au observat că actriţa şi-a schimbat stilul vestimentar în ultima vreme. A apărut îmbrăcată în haine mai largi, de culori închise. 

Din anumite declaraţii, se pare că apropiaţii celor doi au confirmat zvonurile. “Sophie a decis ce ţinute să poarte în public, dar şi acasă pentru a se acomoda cu schimbările prin care va trece corpul ei”.

Sophie Turner va împlini în curând 24 de ani şi va primi curând cel mai important rol din viaţa ei, acela de mamă. Este anul lor, al lui Sophie şi al lui Joe Jonas, care vor deveni părinţi: “Cuplul îşi doreşte să ţină lucrurile secrete, dar prietenii şi familia sunt foarte încântaţi pentru ei.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Cum arată Sansa Stark din „Game of Thrones“ în costum de baie? Actriţa Sophie Turner este foarte sexy

Toată planeta o ştie datorită serialului „Game of Thrones“, acolo unde i-a dat viaţă personajului Sansa Stark, însă Sophie Turner a jucat în mult mai multe pelicule, unele dintre ele foarte cunoscute, exemplu fiind „X-Men: Apocalypse“.

În vârstă de 23 de ani, actriţa britanică este căsătorită cu Joe Jonas, iar recent a fost surprinsă în timp ce făcea plajă alături de cumnata ei, actriţa Priyanka Chopra, care este soţia lui Nick Jonas.