News

Sora lui George Michael nu şi-a revenit niciodată după dispariţia fratelui ei. A murit cu inima frântă, de Crăciun, ca faimosul cântăreţ

Sora lui George Michael nu şi-a revenit niciodată după dispariţia fratelui ei. A murit cu inima frântă, de Crăciun, ca faimosul cântăreţ

Sora faimosului cântăreţ, Melanie Panayiotou, a fost găsită fără suflare de Crăciun, adică în aceeaşi zi în care George Michael a murit în urmă cu fix trei ani. Trupul neînsufleţit al hair stilistei de 55 de ani a fost descoperit de sora ei mai mare, Yioda, în seara zilei de 25 Decembrie. Iar noile informaţii ne dezvăluie posibila cauză a decesului - a murit de inimă rea. Mel nu şi-a revenit niciodată după moartea fratelui ei, a continuat să ia în greutate până când organismul ei a cedat.

Poliţia metropolitană a declarat, în mod public, că a fost sunată de serviciul de ambulanţe din Londra în jurul orei 19.30, pe 25 Decembrie, pentru a i se aduce la cunoştinţă decesul subit al unei femei. Din informaţiile pe care le avem în momentul de faţă, moartea acesteia nu este tratată ca o eventuală crimă sau sinucidere, ci a provenit din cauze naturale. Întocmai ca în cazul faimosului ei frate. Ce coincidenţă incredibilă!

Sora şi fratele şi-au dat amândoi ultima suflare de Crăciun

Fostul membru al trupei Wham!, Andrew Ridgeley, şi-a făcut publice condoleanţele pe Twitter la scurt timp după aflarea tristei veşti: “O ştire extrem de tragică legată de dispariţia lui Mel Panayiotou. Sunt alături de sora şi tatăl ei în aceste momente foarte triste.”

Familia Panayiotou a emis un comunicat de presă, prin avocatul lor, în care au fost precizate următoarele: “Putem confirma, în mod absolut tragic, moartea subită a Melaniei. Ne dorim se respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte triste.”     

Modifică Setările