News

Sora lui Kylie Minogue, traumatizată de comparaţiile cu celebra artistă: ”Îmi spuneau că ea e perfectă, iar eu grasă…”

Sora lui Kylie Minogue, traumatizată de comparaţiile cu celebra artistă: ”Îmi spuneau că ea e perfectă, iar eu grasă…”
camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Sora lui Kylie Minogue a povestit într-un interviu cât de tare au marcat-o comparaţiile cu celebra artistă la începutul carierei. Aceasta a avut parte de cele mai dureroase observaţii, multe legate de aspectul său fizic. 

Să fii sora lui Kylie Minogue, micuţa australiană care a doborât clasamente muzicale şi standarde de frumuseţe, nu e tocmai uşor. Pentru Dannii Minogue, la rândul ei cântăreaţă, a fost o experienţă marcantă să trăiască în umbra surorii mai mari.

Aceasta a povestit într-u interviu pentru publicaţia You Magazine dureroasa experienţă de la începutul carierei, când oamenii din industria muzicală erau extrem de agresivi, iar jignirile erau la ordinea zilei. 

”Îmi spuneau că ea (nr. Kylie) este slabă şi perfecta, iar eu sunt grasă. Mi-am auzit de toate. A fost foarte dificil”, a povestit Dannii Minogue, în prezent jurat la versiunea australiană a emisiunii ”Masked Singer”. Aceasta a adăugat că nici în ziua de azi lucrurile nu s-au schimbat prea mult în ceea ce priveşte standardele de frumuseţe impuse femeilor.

În acelaşi interviu, Dannii, care va împlini 50 de ani anul acesta, a ţinut să specifice că a îmbătrâni este o binecuvântare, reprezentând dovada supravieţuirii. Este vorba de  revelaţia pe care a avut-o atunci când sora sa a fost diagnosticată cu cancer, în 2005. 

”De câte ori se apropie ziua mea de naştere, îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul. Doctorii ne-au zis atunci că nu se ştie dacă scapă… Aşa că, de câte ori cineva mi se plânge că îmbătrâneşte, îi zic că înaintarea în vârstă este un privilegiu, un mare noroc şi că aşa ceva trebuie sărbătorit”, a declarat sora lui Kylie Minogue, cea care a învins nemiloasa boală şi este sănătoasă tun la 52 de ani.

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările