Royals

Sora lui Meghan Markle: "Harry va divorţa de Meghan! Asta ar trebui să facă, dacă are un lob frontal funcţional"

Sora lui Meghan Markle: "Harry va divorţa de Meghan! Asta ar trebui să facă, dacă are un lob frontal funcţional" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Samantha Markle, sora de tată a lui Meghan Markle, nu conteneşte cu declaraţiile la adresa ducesei.

Evident că şi aceasta a avut o reacţie după mult mediatizatul interviu al Ducilor de Sussex acordat lui Oprah Winfrey. Ei bine, aceasta este convinsă că mariajul celor doi se va sfârşi în divorţ. Samantha este de părere că Prinţul Harry a început, deja, să-şi pună întrebări legat de căsnicia cu Meghan şi că este posibil să vrea să bată în retragere.

"Poate că începe deja să-şi pună întrebări. Ar trebui să facă asta, dacă are un lob frontal funcţional. Pe bune, nu are 12 ani!", a declarat sora mai mare a lui Meghan pentru postul TMZ. 

"Ce bărbat s-ar simţi confortabil aşa? Din momentul în care el va începe să nu mai fie de acord cu ea sau să se retragă, va urma ceva neplăcut. Asta dacă nu îşi angajează un avocat bun sau nu cad de acord să meargă la terapie", continuă Samantha.

Sora de tată a lui Meghan o acuză pe ducesă de narcisism şi pretinde că fosta actriţă i-a făcut mult rău tatălui lor, Thomas Markle. 

"I-a făcut rău unui om care i-a dăruit o viaţă incredibilă. Este trist şi greşit. Ar trebui ca ea să facă primul pas către tatăl nostru, chiar dacă părinţii te iubesc necondiţionat. Dar ea chiar l-a rănit. Depresia nu este o scuză pentru a te debarasa de oameni", mai spune Samantha, autoarea unei cărţi cu dezvăluiri despre sora sa în vârstă de 39 de ani, The Diary of Princess Pushy's Sister.

Comentarii

Modifică Setările