Meghan & Harry

Sora lui Meghan Markle, probleme cu legea! Samantha este anchetată în SUA, în urma unor plângeri venite din mai multe ţări

Sora lui Meghan Markle, probleme cu legea! Samantha este anchetată în SUA, în urma unor plângeri venite din mai multe ţări camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Numele lui Meghan Markle este din nou târât într-un scandal de proporţii, însă de această dată totul se întâmplă fără voia Ducesei de Sussex.

Potrvit informaţiilor oferite de Sunday Mirror, Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, are probleme cu legea şi este anchetată în SUA, după ce pe numele ei au fost făcute mai multe plângeri.

Din câte se pare, Samantha Markle este acuzată de agresiune pe internet (cyberbullying) de persoane din Marea Britanie, Canda şi Suedia, care consideră că aceasta a trimis în mediul online mai multe mesaje controversate prin care îi ataca pe Meghan Markle şi pe Prinţul Harry.

„Au fost raportate multiple acuzaţii de agresiune pe internet (cyberbullying). Samantha Markle este conştientă de acuzaţii. Nu a fost arestată. Aceasta este o anchetă aflată în desfăşurare, nu pot specula cu privire la o cronologie şi nu pot face deocamdată alte comentarii“, a spus pentru Sunday Mirror un poliţist din Florida, care se ocupă de dosarul Samanthei Markle.

O altă sursă a afirmat că ancheta este una amplă, care va dura foarte mult: „Acuzaţiile vizează mai multe platforme de socializare online şi cuprind plângeri din cel puţin patru ţări, inclusiv Marea Britanie, Canada şi Suedia. Aceasta este o investigaţie amplă şi, cel mai probabil, va fi un proces îndelungat. Ancheta se află încă într-un stadiu incipient“.