News

Sorana Darclee şi lupta ei cu depresia: “Eram atât de singură în toată agonia mea”

Sorana Darclee şi lupta ei cu depresia: “Eram atât de singură în toată agonia mea”

Sorana Darclee s-a luptat în urmă cu câţiva ani cu depresia. Artista şi-a deschis sufletul şi a vorbit pentru prima oară despre momentele ei de nelinişte, despre suferinţa care a încercat-o şi fărâma de speranţă pe care o avea.

“Tare dragă mi-a fost perioada asta. Era prin 2015 şi a fost cu siguranţă cel mai greu an din viaţa mea. Eram fix in mijlocul depresiei şi încă nu conştientizam că sufar de depresie. Şi da, am spus că mi-e dragă, pentru ca este locul din care am învăţat mare parte din ce ştiu astăzi. Şi dacă nu ma loveam atât de tare atunci...nu evoluam.
Mă zbăteam atat de tare să fac chestii...nimic nu-mi iesea. Mă ambiţionam în tot felul de direcţii greşite care îmi mâncau energia, dar şi ultima fărâmă de speranţă. Eram atât de singură în toată agonia mea si ştiam că acele puţine persoane care mă iubeau nespus nu aveau cum să mă ajute.
Dar în poze zâmbeam. Le zâmbeam tuturor. Jucam fericirea, de minune. În poza asta, cu ochii sticloşi şi zâmbet delicat, sufeream cel mai tare. Poţi să citesti asta pe chipul meu? Nu prea, aşa-i?  Vezi ce bine se ascunde?
Uite-te atent la prietenii tăi, la familia ta, de la cei mai tineri, până la cei mai în vârstă.
Nu-i lăsa să se lupte singuri”, a scris Sorana pe un cont de socializare.

Modifică Setările