Vedete

Sorana Mohamad are o fobie mai puţin obişnuită. ''Plângeam şi leşinam când îi vedeam''

Sorana Mohamad are o fobie mai puţin obişnuită. ''Plângeam şi leşinam când îi vedeam''

Sorana Darclée Mohamad nu suportă înălţimile foarte mari, iar mulţi ani a avut o teamă inexplicabilă faţă de clovni.

“Plângeam, leşinam, dădeam din picioare când vedeam un clovn. Am avut un coşmar când eram copil. Visam că mă sună la telefon un clovn, nu răspunde şi după aia vine peste mine în casă. Până la urmă am reuşit să scap de fobia asta la emisiunea “Splash – Vedete la apă”. Profesorul meu de sărituri se ocupa de un grup de copii cu nevoi speciale care, în cadrul unui eveniment, urmau să sară în apă. M-a invitat şi pe mine la acest eveniment dar, când am auzit că acei copii vor fi machiaţi ca nişte clovni,  am refuzat, explicându-i motivul. Atunci mi-a propus să-i pictez eu pe faţă. Aşa am scăpat de această fobie. Aceasta însă nu este singura. Nu suport înălţimile foarte mari. N-o să mă vezi niciodată făcând paraşutism sau bungee jumping”, spune concurenta de la Te cunosc de undeva!.

Sorana este pasionată de pictură şi design interior. Mai nou, ea se pregăteşte intens pentru admiterea la Universitatea de Arte Bucureşti. În acelaşi timp, se ocupă şi de restaurantul pe care îl deţine, în Bucureşti, alături de prietena sa din copilărie, Elena.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. este nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje pe care le-a pregătit pentru ea ruleta de la Te cunosc de undeva!. Şi abia aşteaptă să interpreteze în acest show genuri muzicale pe care nu le-a abordat până acum.. “Eu n-am cântat niciodată muzică populară. Însă bunicul din partea mamei a fost ţambalist şi a cântat cu Maria Tănase... De altfel, aproape toţi cei din partea mamei au fost artişti, iar cei din partea tatălui doctori”, spune Sorana.

Comentarii

Modifică Setările