Agenda

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, adversari într-un nou cooking show

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, adversari într-un nou cooking show

Cei trei chefi se vor duela în cadrul unui concurs culinar lansat de Antena 1.

Sorin Bontea Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu

Până acum au jurizat sute de bucătari sau pasionaţi de buctărie, au format specialişti în bucătăriile lor şi au schimbat vieţi. Acum e momentul ca cei trei cunoscuţi chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, să-şi ascută cuţitele şi să fie adversari în bucătărie.

Antena 1 dă startul înscrierilor pentru un nou show culinar, pe casting.a1.ro, show în care cei trei celebri chefi intră în competiţie pentru a găsi următoarea generaţie de talente desăvârşite în domeniu.

Pentru ca ei să reuşească acest lucru, trebuie să găsească oameni talentaţi, cu personalitate şi care să le împărtăşească viziunea şi pasiunea. Cei care vor să gătească cot la cot cu unul dinte ei şi să intre în înfruntarea dintre cei trei chefi trebuie să se înscrie la preselcţii, pe casting.a1.ro.

Fie că sunt casnice, femei de carieră, adolescenţi rebeli, directori de companii sau bucătari, cei care se înscriu au şansa să ajungă în bătălia supremă a celor trei chefi şi să facă parte din echipa unuia dintre ei. Miza competiţiei este foarte mare atât pentru concurenţi, cât şi pentru chefi, fiind în joc reputaţia lor. După o serie de etape pline de suspans şi trăiri condimentate în toate felurile, chefii vor deveni mentorii concurentilor aleşi, le vor şlefui talentul şi îndemanarea, pentru a-i duce la cel mai înalt nivel culinar.

Modifică Setările