News

Sorin Bontea se gândeşte să se mute din România. "I-am propus soţiei să vindem tot ce avem"

Sorin Bontea se gândeşte să se mute din România. "I-am propus soţiei să vindem tot ce avem"

Sorin Bontea a câştigat alături de Răzvan Fodor Asia Express, sezonul 3. Şi-a făcut un nume în România, dar are o dorinţă neaşteptată, ar vinde tot şi ar pleca. Iată planurile celebrului bucătar!

Ne-am bucurat enorm să îl vedem pe Sorin Bontea la Asia Express, şi mai ales în finala show-ului. El şi Răzvan Fodor au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată că acum, după competiţie, bucătarul face dezvăluiri neaşteptate. 

I-a mărturisit soţiei că şi-ar dori să vândă tot şi să plece. Unde? "Îmi doresc un băruleţ în Caraibe. Acolo mi se pare viaţa foarte simplă. Eu i-am propus soţiei să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu. Douăzeci de metri de plajă, un băruleţ, trei hamace pe acolo, eu să fac creveţi, mai un peşte, soţia să le ia banii… Fiul meu să vândă pe la băruleţ şi fiica mea pe acolo, la fel. E un vis pe care îl am de mulţi ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi", a povestit Bontea la emisiunea lui Dan Capatos. 

Se pare că Sorin Bontea îşi doreşte linişte, soare şi...un bar. Neapărat să o aibă pe soţie alături. 

Aceasta a mai făcut şi completări referitoare la meseria sa. De ce nu îşi deschide propriul restaurant: "Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineaţa până seara, iar eu nu am timp. Îmi place televiziunea, mă simt bine", a mai completat chef-ul. 

Sorin Bontea mereu s-a mândrit cu familia sa. Iată ce copii frumoşi are.

Foto: Antena 1

Modifică Setările