News

Sorin Oprescu, dezvăluiri neaşteptate: “Fiecare chirurg are aleea lui la cimitir!”

Sorin Oprescu, dezvăluiri neaşteptate: “Fiecare chirurg are aleea lui la cimitir!”

Sorin Oprescu îşi povesteşte viaţa la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai, marţi, de la 23.30.

Fost primar general al Capitalei, dar şi unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Romania, Sorin Oprescu va răspunde celor 40 de întrebări  despre carieră, viaţă personală, dar şi politică

În prezent, Sorin Oprescu este Şeful Secţiei de chirurgie generală de la Spitalul Universitar, dar a cochetat şi cu politica. A avut două mandate de senator (2000 – 2008), şi a fost Primarul General al Bucurştiului, timp de 7 ani (2008 – 2015); acesta  a candidat inclusiv la Presedintia Romaniei. De numele sau se leagă şi o anchetă răsunătoare a Direcţiei Generale Anticorupţie, în anul 2015 fiind suspendat din funcţia de primar, după ce a fost arestat preventive şi a fost acuzat de de luare de mită.

“Fiecare chirurg are aleea lui la cimitir”, afirma la un moment dat Sorin Oprescu în timpul maratonului de întrebari,  dar ce anume îl va genera veţi afla urmărind o ediţie incendiară a emisiunii.

“Aţi gresit ca medic?”, “Ati fost vreodata santajat cu vreun copil?”, “Ati condus Spitalul Universitar prin intermediul iubitei?”, “I-ati riscat libertatea fiului dumneavoastra?”, “Sunteti pregatit sa va intoarceti la inchisoare?”, “Cati bani v-au adus functiile in afacerile de familie?”, “Care este cel mai mare regret al dumneavoastra?”, acestea  sunt doar cateva dintre cele 40 de intrebari adresate lui Sorin Oprescu in editia de marti a emisiunii de la Kanal D.

 

Modifică Setările