Lifestyle

Soţia îl dă de gol pe Răzvan Fodor. Ce mărturisiri face: "A reuşit să îmi strice bijuteria"

Soţia îl dă de gol pe Răzvan Fodor. Ce mărturisiri face: "A reuşit să îmi strice bijuteria"

Au o relaţie specială, pe care o trăiesc cu zâmbetul pe buze. Irina Fodor povesteşte cât de greu i-a fost lui Răzvan să se obişnuiască cu tehnologia, dar cât de mult contează să te descurcu cu calculatorul în aceste vremuri de pandemie.  

“Primul laptop din viaţa mea l-am primit când am plecat la facultate, la Bucureşti. De abia aici vine partea interesantă: primul meu laptop a fost şi primul laptop al lui Fodor. Da, da, eu i-am băgat tehnologia în casă, atunci când ne-am mutat împreună, că el era atehnic şi nici adresă de mail nu avea.

Mă rog, ideea e că a reuşit să îmi strice bijuteria în doar câteva săptămâni, pentru că tot dădea click pe reclamele care îl anunţau că e al 999999-lea utilizator, şi a câştigat un nimic pe băţ.
Nu vă spun ce fericit a fost când a fost anunţat pe mail că e fericitul moştenitor al unei mine de aur din Africa- şi acolo a dat cu click-ul în ei de le-au mers fulgii “, mărturiseşte Irina Fodor.

Ea recunoaşte că s-a confruntat şi cu admiratoarele artistului, dar Răzvan a rezolvat problema. “După aia, îi tot apăreau în colţul paginii, domnişoare neajutorate care îi scriau lui şi numai lui. Al naibii internetul ăsta şi ispitele lui! Le-a răspuns şi lor. Le-a zis că are iubită şi nu răspunde la provocări. Băiat bun, ce să zic?

Laptopul meu gâfâia obosit, se tot închidea şi deschidea, până când nu s-a mai deschis deloc.

Al doilea laptop l-a cumpărat el şi a devenit laptopul familiei. Am rupt filmele în două seri la rând şi cred că tot prin perioada aia i-am făcut şi facebook atehnicului. În anul următor, mi-a făcut cadou prima tabletă. Gata, eram organizaţi, fiecare avea device-ul lui.

Între timp, pe Fodor nu l-a mai dat curiozitatea afară din casă, ne-am căsătorit chiar dacă nu era posesor de cocoşei de aur în Johannesburg, eu am început să folosesc tehnologia mai mult pentru muncă şi mai puţin în scop recreaţional’’.

Ba mai mult, Irina admite că cele mai multe dintre reţetele pe care le pregăteşte pentru jumătatea sa sunt luate de pe Internet. “Astăzi, îmi dau seama ca Fodor ar fi fost la un pas de sihăstrie dacă nu îi aduceam eu tehnologia în casă, şi probabil stătea încă la coadă la Poştă pentru diverse plăţi şi ar fi făcut conferinţă doar cu vecinii, când se auzea cuplajul pe telefonul fix. Ar fi socializat numai live, la un pahar de vin… aaaa, stai, asta nu s-a schimbat prea mult.

Nici nu vreau să ştiu ce ar fi fost în perioada asta de carantină dacă nu am fi avut laptop şi tabletă în casă, pe care am făcut zeci de tele-şpriţuri cu prietenii sau am urmărit filme şi seriale pe care le pusesem de mult în stand by. Tot cu ele, am reuşit să lucrez în continuare şi am stat la taclale cu prietenii de pe Facebook şi Instagram.

Nu mai spun că i-am gătit lui Fodor după nişte reţete găsite pe internet de i-a venit să mă mai ceară o dată de soţie''.

 

Modifică Setările