News

Soţia lui a comentat adevărata stare a lui Mihai Constantinescu! Ce spune despre deconectarea de la aparate?

Soţia lui a comentat adevărata stare a lui Mihai Constantinescu! Ce spune despre deconectarea de la aparate?

De când a avut loc tragedia, Simona Secrier nu s-a despărţit de la căpătâiul artistului. Secundă de secundă s-a rugat pentru bunăstarea lui şi iată că rugăciunile i-au fost ascultate.

Simona Secrier a confirmat că Mihai Constantinescu este în continuare intubat, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, dar că există semne de ameliorare în cazul lui. ”Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat pentru Mediafax Simona.

Chiar şi fosta lui soţie, Mihaela Constantinescu, a transmis un mesaj fanilor acestuia, dându-le de înţeles că există speranţe că artistul s-ar putea recupera. ”Mihai este mai bine, vă rog mult nu mai trimiteţi mesaje de condoleanţe”, a scris Mihaela, aseară, pe contul ei de Facebook.

Amintim că Mihai Constantinescu este internat în Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5:00, a suferit un stop cardiac. În timpul internării, artistul a mai trecut printr-un stop cardiac şi o hemoragie cerebral.