News

Soţia lui Alec Baldwin arată formidabil însărcinată cu al patrulea copil

Soţia lui Alec Baldwin arată formidabil însărcinată cu al patrulea copil

Soţia actorului Alec Baldwin este o mamă eroină. Are 3 copii mici şi acum aşteaptă venirea pe lume a bebeluşului cu numărul 4, casa sa şi a soţului său celebru devenind o grădiniţă plină cu răsete de copii.

Mai este foarte puţin timp până când Hilaria şi Alec îl vor strânge în braţe pe cel de-al patrulea copil al lor, căci instructorul de yoga a intrat deja în ultimul trimestru de sarcină. În curând îşi va mări familia cu încă un membru şi, în aşteptarea lunii a 9-a de sarcină, mămica sexy îşi delectează fanii de pe Instagram cu fotografii cu evoluţia burticii sale.

Nu este străină de fotografiile provocatoare, aşa că paginile sale de socializare sunt pline cu fotografii în lenjerie intimă sau în costumul lui Adam, fotografii în care arată extraordinar de bine, singurulul semn al sarcinii fiind doar burta care prinde contur pe zi ce trece.

În vârstă de 34 de ani, Hilaria se menţine cu o dietă echilibrată, cu mult sport şi meditaţie, dar şi faptul că are grijă de 3 copii năzdrăvani o ajută să nu pună prea multe kilograme în timpul sarcinii. Este gravidă pentru a patra oară, dar la cum arată, unii ar băga mână în foc că nu a adus pe lume încă trei copii până în acest moment. Are nişte forme de invidiat şi o siluetă silfidă şi probabil că aceste calităţi l-au atras şi pe actorul în vârstă de 59 de ani cu care este căsătorită din 2012.

"Am intrat în cel de-al treilea trimestru. Carmen decorează burta în care se află frăţiorul ei. De fiecare dată când sunt gravidă nu pot să nu mă gândesc la elasticitatea corpului uman. Este greu şi uneori mă simt obosită (mai alex cu 3 copii), dar mă simt norocoasă că experimentez asta. Întotdeauna le spun oamenilor că trupurile noastre sunt capabile de atât de multe şi cu atenţia cuvenită şi îngrijire, te poţi simţi bine atât în interior, cât şi în exterior."

Carmen (4) este copilul cel mai mare al lui Alec şi al Hilariei, cei doi mai au împreună doi băieţi - Leonardo (1) şi Rafael (2), iar acum aşteaptă venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Alec mai are o fată de 22 de ani din căsătoria anterioară cu Kim Basinger, Ireland.

Foto: Instagram

Modifică Setările