Kate & William

Soţia lui Boris Johnson o copiază pe Kate Middleton? Cine poartă mai bine acest model de rochie?

Soţia lui Boris Johnson o copiază pe Kate Middleton? Cine poartă mai bine acest model de rochie? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Kate Middleton este, fără doar şi poate, o inspiraţie pentru toate femeile din lume. Chiar şi pentru cele faimoase.

Iar Carrie Johnson, mult mai tinerica soţie a premierului britanic Boris Johnson, este una dintre acestea. La summitul G7 care a avut loc weekendul trecut în Cornwall, soţia premierului a surprins cu alegerile ei vestimentare tinereşti şi colorate, însă o anumită rochie aleasă la unul dintre evenimente ne-a părut destul de cunoscută.

Tânăra în vârstă de 33 de ani este, se pare, o fană a stilului vestimentar al Ducesei de Cambridge, purtând chiar şi o variantă de culoare roşie a unei rochii în care a defilat, mai întâi, Kate. 

În 2019, la turneul de tenis de la Wimbledon, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie verde semnată D&G, în care a arătat pur şi simplu extraordinar. Weekendul trecut, proaspăta soţie a lui Boris Johnson a ales o rochie aproape identică, de la brandul mai modest LK Bennett, într-o nuanţă intensă de roşu, la care a asortat o pereche de pantofi decupaţi într-un ton mai închis.

Carrie a ales această rochie pentru întâlnirea cu preşedintele Joe Biden şi soţia acestuia, Jill Biden, care a avut loc pe 11 iunie. Rochia aleasă de soţia lui Boris costă doar 325 de lire sterline, iar pantofii de la Zara au un preţ de 50 de lire sterline.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările