News

Soţia lui Colin Firth, terorizată de un prieten din copilărie

Soţia lui Colin Firth, terorizată de un prieten din copilărie

Livia Giuggioli îl acuză pe jurnalistul italian Marco Brancaccia că o hărţuieşte Colin Firth şi soţia Situaţia cu care se confruntă celebrul actor britanic de 57 de ani şi soţia sa italiancă de 48 de ani este incredibilă. Căsătoriţi din 1997 şi părinţii a doi băieţi, Colin Firth şi Livia Giuggioli trec printr-o perioadă de coşmar, de când prietenul ei din copilărie, Marco Brancacci a început s-o hărţuiască. Jurnalistul italian care lucrează la agenţia de ştiri Ansa a început din septembrie 2016 să le trimită soţilor mesaje de ameninţare pe toate căile: apeluri telefonice prin care îi anunţa că va scrie articole defăimătoare, SMS-uri, e-mail-uri cu poze compromiţătoare. Livia susţine că Marco ar fi început să facă asta pentru că nu suportase să fie îndepărtat din vieţile lor. Dar, fără să ne dorim să pătrundem în intimitatea cuplului, nu avem cum să nu ne întrebăm ce informaţii şi imagini compromiţătoare cu Livia şi Colin ar putea deţine Marco...

În disperare de cauză, Firth a alertat procurorii italieni, în plângerea depusă, Livia susţinând că trăieşte în teroare şi crede că Marco chiar ar putea-o urmări. Poliţiştii i-au confiscat jurnalistului laptopul şi telefonul. "E o anchetă în desfăşurare, aşa că, în acest circumstanţe, nu vă pot da detalii", a declarat purtătorul de cuvânt al actorului.

De cealaltă parte, avocaţii lui Brancacci spun că totul e fals. "Domnul Brancaccia nu are nicio legătură cu incidentele descrise şi a depus şi el în replică o plângere, pentru a-şi proteja numele şi onoarea şi pentru a putea furniza partea lui de adevăr", a declarat unul dintre avocaţii italianului. Ceva este putred în viaţa simpaticului actor Colin Firth.

Marco Brancaccia

Foto: Getty Images

Modifică Setările