News

Soţia lui Florin (ex HI-Q) a mărturisit prin ce dramă a trecut: „Eram sigură că sunt pe moarte”

Soţia lui Florin (ex HI-Q) a mărturisit prin ce dramă a trecut: „Eram sigură că sunt pe moarte” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Soţia lui Florin Grozea (ex HI-Q) a trăit în urmă cu un an o situaţie mai puţin plăcută. Ioana şi-a făcut abia acum curaj să povestească prin ce a trecut.

 

Florin şi Ioana Groza au o relaţie frumoasă de mulţi ani de zile. Nu mai apar des în lumina reflectoarelor, dar sunt fericiţi aşa. Acum, ea a făcut declaraţii dureroase, care au marcat-o.

În urmă cu un an de zile, Ioana a trăit spaima vieţii. Se afla la Predeal, se simţea rău şi acolo a chemat ambulanţa. A tot mers în repetate rânduri la spital, periodic, să vadă ce se întâmpla cu ea. Plângea des, se gândea chiar că e la un pas de moarte mai ales să slăbise aproximativ 10 kilograme.

Ulterior, Ioana a aflat că se confrunta cu o tulburare de personalitate instabilă emoţional, borderline. Recent, Ioana Groza şi-a făcut curaj şi a dezvăluit prin ce a trecut.

"M-am tot gândit dacă să fac această postare sau nu. Oamenii se fac mici când sunt prea deschisă. Astăzi pentru mine e un fel de sărbătoare pentru că se face un an de când am atacuri de panică. Tot ce credeam că este panică înainte, de fapt nu era.

Iar asta am aflat pe 8 decembrie 2018 atunci când a venit ambulanţa la hotelul din Predeal unde mă aflăm. Momentul acela mi-a schimbat viaţa şi tot ce a urmat după. Au urmat săptămâni în care nu ştiam ce am şi ajungeam mereu la urgenţe.

Doctori care mă trimiteau să fac investigaţii invazive absolut degeaba. Anxietatea te dărâmă din cap până în picioare. Am slăbit 10 kg într-o luna şi evităm să mă văd în oglindă pentru că eram sigură că sunt pe moarte. Uneori mi-am dorit să fiu. Mă copleşea absolut totul.

Am plâns cât nu am plâns toată viaţă. Am aflat că am şi borderline. Am fost revoltată. dar acum îmi place şi cred că asta mă face empatică şi sensibilă într-un anumit fel. Sunt atâtea de vorbit despre problemele psihice şi se vorbeşte atât de puţîn. Nu ai cum să înţelegi dacă nu ai fost acolo.

Şi noi cei cu mental issues trebuie să avem înţelegere pentru cei care nu au şi ne spun să ne controlăm. Sau că vrem atenţie. Sau că avem totul şi de ce suferim. Pentru că nu e despre asta. Sunt recunoscătoare pentru tot dar în acelaşi timp e greu să vezi ce e în jur când e beznă. Ştiu că pentru mulţi nu este o suferinţă reală pentru că nu e că o mâna ruptă unde iese un os şi curge sânge. Atunci ştii exact care e problema şi cum să o rezolvi. Aici e atât de ambiguu totul şi nu există răspunsuri. A fost un an plin şi cea mai mare realizare pentru mine este că am supravieţuit. Am ajuns la @vlad_stroescu care m-a ajutat cel mai mult şi m-a înţeles cel mai bine. M-a lăsat să mă liniştesc in ritmul meu. Fără presiune să fiu puternică şi alte bullshituri auzite des şi degeaba.

Concluzia ar fi să fiţi buni cu cei din jur pentru că există răni care nu se văd. Şi când nu ştiţi ce să spuneţi, ascultaţi şi fiţi acolo. Atât. Şi dacă tot ce aţi făcut anul acesta a fost să supravieţuiţi, deja sunteţi minunaţi!"

 

 

Modifică Setările