News

Soţia lui Horia Brenciu, atacată de fani. Cum a reacţionat artistul?

Soţia lui Horia Brenciu, atacată de fani. Cum a reacţionat artistul?

Horia Brenciu a ajuns, fără voia lui, în mijlocul unui scandal online. Artistul a postat pe Instagram o fotografie cu soţia lui, Alice Dumitrescu, iar una dintre fane l-a atacat pe cântăreţ.

Fotografia postată de artist avea descrierea „Diva mea“, iar reacţia unei fane a stârnit multe reacţii în mediul online. „Bătrână pentru tine, Horia. Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără şi frumoasă“, a fost mesajul care l-a deranjat pe Horia Brenciu, dar care i-a făcut şi pe ceilalţi fani să comenteze.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă“, a fost prima reacţie a lui Brenciu, în timp ce fanii acestuia au atacat-o pe cea care s-a luat de soţia artistului. „O femeie este frumoasă la orice vârstă. Eu zic să-i dai sfatul ăsta tatălui tău: să o lase pe mama ta pentru o fată tânără şi frumoasă“, a răspuns o altă fană.

Fana deranjată de fotografia postată de artist a continuat: „Suntem liberi la exprimare? Eşti persoană publică, suporţi consecinţele. Nu toate comentariile sunt favorabile. Ok?“.

Horia Brenciu nu a rămas dator şi i-a răspuns din nou: „Despre ce consecinţe vorbeşti?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publică?! Ai scris. Ţi-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, faţă de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmpla nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e că insişti cu rândurile-ţi îndoielnice şi la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinţe?! Ai nişte răspunsuri la afirmaţiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecinţele judecăţilor tale. Şi nici nu eşti persoană publică! Ce chestie!“.

Diva mea... :-) @alicedumitrescu

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on