News

Soţia lui Hugh Jackman, mărturisiri sarcastice despre căsnicia sa şi zvonurile legate de homosexualitatea lui: "Ah, Hugh e gay de atâta timp!"

Soţia lui Hugh Jackman, mărturisiri sarcastice despre căsnicia sa şi zvonurile legate de homosexualitatea lui: "Ah, Hugh e gay de atâta timp!"

Invitată la o emisiune TV australiană, Deborra-Lee Furness, recunoscută pentru discreţia ei maximă, a vorbit neaşteptat de deschis despre relaţia cu faimosul ei soţ

Deborra a povestit cum l-a cunoscut pe Hugh într-o producţie TV australiană în care jucau amândoi. "A fost o atracţie reciprocă imediat, a fost ca cea mai bună partidă de tenis din viaţa mea. Lucram împreună, ne dădeam replici, conexiunea era foarte intensă. Şi toate prietenele mele mi-au spus: Dar nu pare genul tău, pare genul cuceritor...", a povestit ea.

În cadrul aceluiaşi interviu, soţia lui Jackman a recunoscut că iniţial l-a sfătuit să nu accepte rolul Wolverine. "Ah, da, ştiţi câte critici am primit pentru asta? Dar la vremea aceea, era vorba doar despre un scenariu pe masa noastră cu un tip căruia îi ies gheare... Şi zic: ce mai e şi asta?! A fost singura dată când m-am înşelat în privinţa unui rol din cariera lui".

"Când ai ştiut că Hugh e alesul?", a fost întrebată de către gazda emisiunii. "El mi-a spus că a ştiut că eu sunt aleasa la două săptămâni de relaţie", a răspuns ea. "Gătea cina pentru o petrecere şi atunci mi-a zis direct: Sunt îndrăgostit de tine. Şi eu sunt, i-am spus. După acea seară am fost nedespărţiţi. Avem în continuare această conexiune fantastică. Şi mă simt binecuvântată că mi-am întâlnit sufletul-pereche sau cum i s-o spune. Şi relaţia devine din ce în ce mai bună. Chiar e adevărat. Viaţa nu e uşoară, cu toţii o ştim, şi când ai pe cineva alături care te sprijină, care e sincer şi te face să te simţi iubit... nimic nu poate fi mai bun de-atât". 

"Am petrecut un an organizând nunta noastră", a continuat Deborra confesiunile. "Iar nunta a fost cea mai frumoasă la care am fost vreodată! Eu am crescut într-o comunitate de evrei, deşi nu sunt de aceeaşi credinţă. Iar la nuntă am făcut şi un dans de-al lor special pentru prietenii mei evrei, iar ceilalţi invitaţi, de religie creştină, se uitau uluiţi pentru că nu ştiau ce se întâmplă", şi-a amintit ea amuzată. "Acum, da, mi se tot spune că sunt norocoasă că sunt măritată cu el, dar asta e doar pentru că Hugh are imaginea asta de sex simbol hollywoodian, e doar o imagine. Ăsta e Hollywood-ul. Şi când a fost numit cel mai sexy bărbat în viaţă, i-am zis: Hey, sexy, du gunoiul!"

Gazda emisiunii nu a ratat ocazia şi de a o întreba despre un subiect sensibil: zvonurile care circulă de atâţia ani că soţul ei este homosexual. "Mă uit mereu la articolele astea pline de răutate. Şi sper că lumea îşi dă seama că totul e invenţie. Ah, Hugh e gay de atâta timp. Se spune asta de aşa de mult timp... Şi eu am fost gay într-un film, aşa că s-au şi mirat că m-am căsătorit cu un bărbat", a glumit ea. "E ca şi cum s-ar tot spune despre Elton John că e hetero. Sunt convinsă că s-ar enerva". 

În urmă cu doi ani, Hugh însuşi a dat o explicaţie despre aceste zvonuri, în cadrul unei emisiuni radiofonice. Actorul în vârstă de 51 de ani, mai tânăr cu 12 ani decât soţia lui, crede că zvonurile îşi au rădăcina în anul 2003, când a jucat un personaj gay într-o piesă pe Broadway, în care nu a evitat un sărut prelung pe scenă cu un alt bărbat. "În realitate, eu am rămas nemişcat la acel sărut doar ca să nu izbucnesc foarte tare în râs", a declarat el atunci. Hugh şi Deborra sunt căsătoriţi din 1996, având doi copii, pe Oscar şi pe Ava, pe care i-au adoptat după ce ea a pierdut două sarcini. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările