News

Soţia lui Kobe Bryant solicită modificarea testamentului

Soţia lui Kobe Bryant solicită modificarea testamentului

Vanessa Bryant a cerut în instanţă ca fiica lor cea mică, Capri, năsută în 2019, să fie inclusă în testamentul tatălui ei. Acesta nu apucase să îl mai modifice din 2017.

Kobe împreună cu Vanessa şi cele patru fiice.

Jucătorul de basket decedat în urmă cu 2 luni nu a mai apucat să îşi refacă testamentul după naşterea mezinei lor, iar acum văduva lui face presiuni pentru ca fiica cea mică să nu rămână fără drepturi. În plină perioadă de doliu, Vanessa a întreprins acţiuni legale împotriva companiei care opera zborul cu elicopterul în care a murit soţul ei şi fiica lor, Gianna şi a cerut o anchetă cu privire la publicarea ilegală a imaginilor de la locul accidentului. În plus, aceasta s-a prezentat la tribunal pentru a finaliza moştenirea întregii lui averi. Informaţiile publicate recent de presa americană arată că sportivul şi-a făcut prima oară testamentul în 2003 şi l-a modificat de fiecare dată când a trebuit să îşi introducă fiecare fată, ultima dată în 2017, însă cu cea născută anul trecut, Capri, nu a mai apucat să facă acelaşi lucru. Şi pentru a evita ca fetiţa lor de doar 10 luni să rămână fără drepturile ei legale, Vanessa trebuie să aducă în instanţă acte doveditoare referitoare la intenţia lui Kobe de a face această modificare în testament. Se pare că aceste acte există şi celelalte surori, Natalia şi Bianka, sunt trecute în ele. 

Revista Forbes estimează averea fostului jucător al echipei Lakers la 600 mil.$, obţinută în urma contractelor din NBA, dar şi în urma campaniilor publicitare cu mari branduri internaţionale. În prezent, testamentul stipulează că Vanessa şi cele două fiice, Natalia şi Bianka se pot folosi de averea lui, iar atunci când soţia lui nu va mai fi, totul le va rămâne fetelor. Iar soţia fostului sportiv vrea să se asigure că niciuna dintre fiicele lor nu va avea probleme financiare şi declară că şi defunctul ei soţ ar fi avut această dorinţă, dar a amanat-o. 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările