News

Soţia lui Matthew McConaughey, superbă la un eveniment în Miami

Soţia lui Matthew McConaughey, superbă la un eveniment în Miami

MIAMI BEACH, FL - NOVEMBER 09: Camila Alves attends as Ocean Drive Magazine celebrates her November cover on November 9, 2017 in Miami Beach, Florida. (Photo by Gustavo Caballero/Getty Images)

Este soţia unui mare actor de la Hollywood şi face furori de fiecare dată când apare în public, fie că este însoţită sau nu. Fotomodelul Camila Alves (35), soţia lui Matthew McConaughey, a întors toate privirile la un eveniment în Miami, Florida.

Are 3 copii şi arată senzaţional, încercând să facă trecerea de la model la designer. Frumoasa braziliancă a fost invitată de seamă la un eveniment în Florida, fiind pe coperta revistei Ocean Drive din luna noiembrie. Camila a purtat o rochie elegantă, preţioasă, din catifea verde olive cu accente de auriu, în care a strălucit.

Soţia lui Matthew a arătat pur şi simplu ca o zeiţă în outfitul îndrăzneţ, cu un umăr dezgolit şi unul acoperit de o mânecă bufantă, o rochie pe corp cu o crăpătură pe picior care i-a venit ca turnată.

Cu atât mai interesantă a fost creaţia, cu cât a fost accesorizată cu pietricele aurii în talie, subliniindu-i formele apetisante. De altfel, s-a vrut ca această piesă, probabil creaţie proprie, să fie vedeta outfitului, căci Camila a purtat doar o pereche de cercei aurii şi sandale cu barete subţiri. Cât despre coafură şi make-up, au fost impecabile. Camila a optat pentru un wet look, cu părul aranjat uşor pe spate şi un smokey eyes în nuanţe de auriu.

Cu o asemenea soţie, extrem de sexy, nu e de mirare că Matthew McConaughey este unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi!

Foto: Getty Images