Vedete

Soţia lui nu se supără dacă se culcă cu altele! Will Smith şi Jada Pinkett şi-au dat undă verde: ”Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare”

Soţia lui nu se supără dacă se culcă cu altele! Will Smith şi Jada Pinkett şi-au dat undă verde: ”Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Will Smith despre viziunile sale libertine, agreate de soţia Jada Pinkett: ”Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare”. Iată cât este de deschisă relaţia lor.

Prinţul din Bel Air e pregătit cu răspunsuri dacă cineva are o curiozitate legată de relaţia sa deschisă cu soţia. Nu demult a explicat în revista GQ că la început, mariajul lor se baza pe monogamie, ”dar în timp a evoluat”.

”Jada nu crede în căsătoria convenţională. Pentru că ea a crescut în spiritul ăsta, cu valorile astea, cu exemple.”, a declarat actorul.

De aceea, a mărturisit că nu monogamia îi ţine laolaltă. Se pare că fiecare dintre soţi i-a acordat celuilalt încredere şi libertate, pe principiul agreat de amândoi că ”mariajul nu trebuie să fie o închisoare.”

”Nu suntem un exemplu, fiecare face cum vrea. Dar pentru noi libertatea şi încrederea sunt cea mai puternică definiţie a iubirii.”

Will Smith a ales să vorbească după ce mariajul lor a întâmpinat un hop puternic, relaţia pe care Jada a avut-o cu August Alsina. Iar actorul ţine morţiş să se înţeleagă că deşi din afară afirmi ”soţia l-a înşelat”, lucrurile nu sunt mereu în alb şi negru.

Însă înţelege şi e foarte conştient că părerea publicului nu este ceva ce poate fi schimbat uşor. Toată media miza pe divorţ. Însă pentru cei doi a fost doar o perioadă de pauză, în 2020, când Jada şi-a trăit aventura cu August Alsina. Apoi, soţia i-a mărturisit: ”Am făcut tot ce am putut pentru a sta departe unul de altul, doar ca să realizăm că asta nu e posibil.”

Will a trăit ulterior plenar pandemia, îngrăşându-se poate şi pe un fond nervos, al trăirilor de atunci. Oricât de modernă îşi numesc ei căsnicia, de multe ori prea multă libertate nu le-a asigurat fericirea şi poate că modelul a fost bulversat chiar şi pentru copiii lor, despre care se ştie că au o sexualitate incertă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările