Vedete

Soţia lui Robert De Niro contestă acordul prenupţial! Cere 250 de milioane de dolari la divorţ

Soţia lui Robert De Niro contestă acordul prenupţial! Cere 250 de milioane de dolari la divorţ

La sfârşitul anului trecut, presa din întreaga lume nota că Robert De Niro şi Grace Hightower au decis să divorţeze, după un mariaj care a durat aproximativ 20 de ani.

Deşi Robert De Niro a cerut ca presa să stea departe de divorţul lor, se pare că ziariştii americani află des diferite lucuri care au legătură cu cei doi foşti soţi. Acum, jurnaliştii de la Page Six scriu că, în procesul de divorţ, Grace Hightower contestă acordul prenupţial încheiat în urmă cu mai bine de 20 de ani şi îi cere lui Robert De Niro 250 de milioane de dolari.

În acordul prenupţial încheiat de Robert De Niro şi Grace Hightower se preciza că, în cazul unui divorţ, soţia celebrului actor ar urma să primească un apartament în valoare de şase milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari, o alocaţie anuală de un milion de dolari şi jumătate dintr-un al doilea apartament.

Potrivit celor de la Mediafax, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, a spus însă că este îndreptăţită să primească jumătate din veniturile actorului realizate din 2004 şi până astăzi, adică din ziua în care s-au căsătorit pentru a doua oară şi până în ziua divorţului. Din câte se pare, averea lui Rober De Niro este de 500 de milioane de dolari. Cei doi au mai fost căsătoriţi între 1997 şi 1999.