News

Soţia lui Will Smith, dezvăluiri şocante! Jada Pinkett Smith a spus care au fost cele mai mari dependenţe ale ei!

Soţia lui Will Smith, dezvăluiri şocante! Jada Pinkett Smith a spus care au fost cele mai mari dependenţe ale ei!

Se iubeşte de mai bine de 20 de ani cu Will Smith, iar acum a dezvăluit public ce probleme a avut de-a lungul timpului. Jada Pinkett Smith a vorbit despre dependenţele ei, afirmând că nu i-a fost uşor să treacă peste ele.

Soţia lui Will Smith a spus mai întâi că, atunci când ea era mică, mama ei, Adrienne Banfield-Jones, a fost dependentă de heroină. Apoi a început să vorbească despre ea: „Dependenţele mele s-au dus. Când eram tânără, eram dependentă de sex. Credeam că toate problemele trec prin sex“.

După o perioadă, ea a devenit dependentă de mersul la sală, însă apoi a apărut o problemă: dependenţa de alcool. „Îmi amintesc că era o perioadă în care stăteam singură în casă şi aveam lângă mine două sticle goale de vin. Le băusem şi mă pregăteam să desfac a treia sticlă. Atunci am realizat: dacă sunt singură în casă şi mă pregătesc să beau a treia sticlă de vin, e clar că am o problemă“, a spus Jada Pinkett Smith.

Actriţa a recunoscut că are probleme şi că devine foarte repede dependentă de anumite lucruri, însă în acelaşi timp realizează când lucrurile o iau razna şi trebuie să-şi revină: „Aici nu este vorba despre ce faci. Este vorba despre cum te simţi când faci ceva şi de ce o faci. Totul devine o obişnuinţă. Îţi place să faci mult sex, asta e minunat. Dar de ce faci mult sex? Întotdeauna trebuie să găseşti cauza“.

Aceasta nu este prima dată când Jada Pinkett Smith vorbeşte despre dependenţele ei. În urmă cu doar câteva luni, ea afirma că a folosit des jucăriile sexuale şi că acestea deveniseră o obsesie pentru ea: „Nu cred că am folosit vreodată jucării sexuale cu vreun partener. Le foloseam singură. Îmi ofereau foarte multă plăcere şi puteam să am multiple orgasme. Aveam zile în care aveam orgasm de cinci ori. Era o perioadă în care nu făceam sex cu niciun bărbat. Foloseam doar jucăriile sexuale. Acestea oferă plăcere în mod constant. Asta voiam, însă până la urmă am spus «Stop»“.