News

Soţia nr. 4? Cu cine vrea să se căsătorească Tom Cruise?

Soţia nr. 4? Cu cine vrea să se căsătorească Tom Cruise?

Actorul în vârstă de 53 de ani toarnă film după film, dar asta nu înseamnă că viaţa lui privată este lipsită de sare şi piper. Potrivit revistei americane Star, actorul nu a părut niciodată că-şi caută o parteneră, căci aceasta i-a fost alături tot timpul. Este vorba de asistenta sa, Emily Thomas, cea care îi seamănă perfect fostei sale soţii, şi despre care s-a mai scris că ar avea o legătură amoroasă cu celebrul actor.

Mai mult de atât, o sursă din anturajul actorul a declarat pentru revista anterior menţionată că cei doi au o relaţie de la sfârşitul anului 2014 şi că pe cei doi îi leagă sentimente profunde, drept prin urmare actorul se pregăteşte să o ceară de soţie pe Emily.

tom_cruise_

Din păcate, niciun reprezentant de-al actorului nu a vrut să ofere nicio declaraţie oficială referitoare la această informaţie.

tom_cruise

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2014, atunci când Emily a fost angajată să fie mâna dreapta actorului.

În noiembrie anul trecut au apărut primele zvonuri privind atitudinea actorului vizavi de tânăra asistentă: ”El flirta cu ea. Toată lumea a observat că o place.”, declara pe atunci o sursă pentru UsWeekly.

Sursa foto: Hepta

Comentarii

Articole asemănătoare