Gossip

Soţul actriţei înecate Naya Rivera s-a cuplat cu sora acesteia? La două luni după tragedie, cei doi s-au mutat împreună

Soţul actriţei înecate Naya Rivera s-a cuplat cu sora acesteia? La două luni după tragedie, cei doi s-au mutat împreună camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Încurcate sunt lucrurile în familia fostei vedete din serialul Glee, Naya Rivera.

Este vorba despre actriţa care a murit înecată, în luna iulie, într-un lac din California, acolo unde aceasta ieşise cu barca alături de băieţelul ei de cinci ani.

Ei bine, la mai puţin de trei luni de la tragedie, fostul soţ al lui Rivera şi tatăl copilului acesteia, Ryan Dorsey, de 37 de ani, a făcut o mişcare ce poate părea suspectă în ochii unora.

S-a mutat împreună cu sora mai mică a fostei lui soţii, modelul Nickayla Rivera, în vârstă de 26 de ani, chipurile pentru ca fosta lui cumnată să îl ajute să îl crească pe fiul lui rămas fără mamă.

Din afară, lucrurile par un pic suspecte, cu atât mai mult cu cât Ryan şi cumnata sa au devenit, în ultimul timp, de nedespărţit, fiind surprinşi de paparazzi mai mereu, în oraş. Mai mult, într-una dintre aceste poze cu cei doi, Ryan şi Nickayla par că se ţin de mână, lucru care dă şi mai multă apă la moară clevetitorilor. 

La începutul lunii septembrie, fostul soţ al actriţei decedate a fost văzut cum îşi mută lucrurile într-o casă cu trei dormitoare închiriată alături de sora actriţei, în Los Angeles. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICKAYLA RIVERA (@nickaylarivera) on

Nickayla Rivera a reacţionat, ieri, vizavi de aceste bârfe, cu o postare pe Instagram în care a menţionat că prioritatea ei este nepoţelul ei, Josey, şi că nu îi pasă cum se văd lucrurile din afară, îndemnând lumea să arate compasiune şi să nu îi judece pe ceilalţi.

Oricum ar fi, acest aranjament locativ este cel puţin dubios.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările