Vedete

Soţul Danei Rogoz e total schimbat la 7 ani de la căsătorie FOTO

Soţul Danei Rogoz e total schimbat la 7 ani de la căsătorie FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-au întâlnit pe un platou de filmare şi au ajuns să formeze un cuplu. El lăsa în urmă un alt mariaj, ea bifa un nou început. Acum, la 7 ani de la căsătorie, Dana Rogoz şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, par să se fi împrietenit în mod diferit cu timpul.

Dacă la 34 de ani Dana Rogoz încă îşi mai păstrează aerul adolescentin, soţul ei pare că s-a confruntat mult mai serios cu viaţa. Cei drept, între ei există şi o diferenţă de 18 ani.

“Am foarte puţine fotografii împreună cu Radu. Cred că v-aţi prins deja că lui nu îi prea place să apară în poze. De data aceasta însă, copilul şi-a dorit să ne fotografieze şi niciunul dintre noi nu putea să îl refuze. Mă gândesc serios să înramez această fotografie, care reprezintă cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face Vlad cu ocazia aniversării noastre’’, scrie Dana Rogoz pe blog.

Actriţa priveşte cu emoţie anii petrecuţi împreună şi lucrurile realizate. “Mă uit la fotografii, la Radu şi la Vlad, şi mă emoţionează. Aţi remarcat ce poză frumoasă ne-a făcut Vlad? E cadoul lui de 7 ani de căsătorie. Mă gândesc să o înrămez. Să îi pun o ramă de cupru – pentru că la 7 ani cică e “nunta de cupru”. Naşa noastră de cununie, Liviuca, cel mai bun om de pe Pământ şi cel mai atent la astfel de lucruri, ne-a făcut cadou un ibric de cupru din care ne-am băut cafeaua în ultimele zile.

Ce vreau să rămână scris la această postare, la care probabil voi reveni peste ani şi ani, e că sunt fericită, liniştită, că mă simt în siguranţă, că mă simt mai frumoasă, mai puternică, că am mai multă încredere în mine atunci când sunt langa el. Şi că suntem mândri de copilul nostru şi de tot ce am realizat împreună în aceşti ani, de la renovarea căsuţei noastre, până la lungmetrajul MO ce va avea premiera în toamnă (apropo, avem şi o dată: 4 octombrie!)’’, mai spune Rogoz.