News

Soţul lui Brittany Murphy, Simon Monjack, un mincinos patologic. Cum a făcut din viaţa fostei logodnice un coşmar

Soţul lui Brittany Murphy, Simon Monjack, un mincinos patologic. Cum a făcut din viaţa fostei logodnice un coşmar camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Noul documentar HBO, ''What Happened, Brittany Murphy?'', a dezvăluit cele mai profunde secrete ale soţului regretatei vedete, Simon Monjack 

Scenaristul englez, care a murit în 2010 tot de pneumonie ca şi soţia sa, ar fi minţit că suferă de cancer la coloană.

Fosta lui logodnică şi mama fiului său secret, Elizabeth Ragsdale , a explicat: „Simon mi-a spus cu lacrimi într-o noapte, când nu voiam să fac dragoste cu el că are cancer la coloana vertebrală şi că va trebui să meargă la Monaco pentru tratament. Am fost distrusă când am aflat, dintr-o dată, că dragostea vieţii mele are cancer. Deci, totul s-a schimbat. După aceea am făcut sex. Deci a primit ceea ce a vrut. A fost foarte dur".

Monjack i-a cerut apoi lui Ragsdale să încerce să conceapă un copil, deoarece, a susţinut el, tratamentele pentru boală îl vor face în cele din urmă „steril”. Femeia a rămas însărcinată, iar Simion şi-a dorit ca partenera sa de viaţă să nască în SUA. După ce Ragsdale a plecat la New York, Monjack a întrerupt orice comunicare cu ea.

"Proprietarul vilei mi-a spus că este deja cu altcineva. M-am gândit să mă sinucid? Motivul pentru care nu am făcut-o a fost copilul", spune Ragsdale.

Un alt secret pe care l-a păstrat a fost acela că avea doi copii despre care actriţa habar nu avea. Fiul lui Monjack, are acum 18 ani: „Ştiu de ce Brittany l-a ales pe Simon. El a vrăjit-o, aşa cum a făcut şi cu mine”, adaugă Ragsdale.

Murphy, care a murit în decembrie 2009 din cauza pneumoniei netratate, combinată cu anemie şi „intoxicaţie multiplă cu medicamente”, inclusiv sirop pentru tuse, se afla total sub controlul lui.

Cynthia Hill, care a regizat filmul, are, de asemenea, o opinie: „Era un individ deranjat, obişnuia să-i îndrume pe oameni, iar Brittany a fost una dintre ultimele sale victime". 

 

Modifică Setările