Vedete

Soţul lui Megan Fox, în război cu fosta. Nu şi-a mai văzut fiul de cinci ani

Soţul lui Megan Fox, în război cu fosta. Nu şi-a mai văzut fiul de cinci ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Brian Austin Green şi Megan Fox au acum o viaţă tihnită de familie, însă altul este elementul perturbator. Fosta lui, adică Vanessa Marcil, reclamă lipsa de implicare a actorului în viaţa fiului lui.

Înainte s-o întâlnească pe frumoasa Megan Fox, actorul din ”Beverly Hills, 90210” s-a iubit cu Vanessa Marcil, cu care are un fiu în vârstă acum de 16 ani. Problema e că în ultimii cinci ani, timp în care i s-au mai născut trei copii, Brian Austin Green şi-a neglijat cel dintâi născut.

O spune chiar fosta lui, Vanessa, care relatează că Brian nu şi-a mai văzut copilul de cinci ani. Aceasta susţine că după ce s-au luptat în tribunal pentru custodia fiului, iar ea a ieşit câştigătoare, Brian s-a îndepărtat de propriul fiu. Ba mai mult, acesta nu şi-a cunoscut fraţii proveniţi din relaţia tatălui lui cu actriţa Megan Fox.

”Acum cinci ani, au decis să-l îndepărteze total pe Kass din viaţa lor şi a fraţilor lui mai mici. Kass nu şi-a cunoscut niciodată fratele mai mic (n.r. Journey, 2 ani) şi nu i-a fost permis să ştie unde locuiesc tatăl, mama lui vitregă şi fraţii lui. Kass a fost pur şi simplu devastat de faptul că a fost îndepărtat, fără explicaţie, din viaţa tatălui lui.”, a explicat Vanessa.