Royals

Soţul Reginei Elisabeta nu-l doreşte pe Charles moştenitorul tronului. Care dintre copiii lui credea Philip că este mai potrivit pentru rol?

Soţul Reginei Elisabeta nu-l doreşte pe Charles moştenitorul tronului. Care dintre copiii lui credea Philip că este mai potrivit pentru rol? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În vârstă de 71 de ani, Prinţul Charles este cel mai vârstnic moştenitor regal din Europa.

Şi cum mama lui, Regina Elisabeta, de 94 de ani, pare că va mai rămâne ceva vreme pe tronul Angliei, mulţi se întreabă dacă Charles va fi, într-adevăr, succesorul ei sau dacă această responsabilitate i se va pasa direct mai tânărului Prinţ William.

Până una, alta este curios să aflăm că tatăl lui Charles, venerabilul Prinţ Philip, în vârstă de 99 de ani, nu sprijină nici el prea tare venirea la tron a lui Charles, după soţia sa. Mai mult, se zvoneşte că ducele nu are o legătură foarte strânsă cu primul lui născut şi că aceasta şi-ar fi dorit ca altul dintre cei patru copii ai lui să moştenească tronul. 

Este destul de cunoscut faptul că Charles nu a avut parte de afecţiunea părinţilor lui, pe când era copil, lucru care l-a marcat mai târziu din punct de vedere emoţional. 

Cât despre Prinţul Philip, acesta nu şi-a dorit copii sensibili, ci mai degrabă unii duri. În plus, soţul reginei a fost dezamăgit de Prinţul Charles la capitolul sportiv, căci Philip ar fi fost încântat ca acesta să fie un atlet mai bun. Prinţesa Anne, acum în vârstă de 70 de ani, a fost, se pare, preferata tatălui său, acesta fiind încântat de performanţele ei sportive, mai ales cele din domeniul echitaţiei.

Mai mult, unele surse regale susţin că Philip şi-a dorit ca aceasta să fie, mai degrabă, moştenitoarea tronului britanic şi nu Charles. În ciuda calităţilor de lider ale singurei lui fiice, Anne este foarte departe în linia de succesiune la tron, mai exact pe locul 14, după cei trei fraţi ai ei, copiii şi nepoţii lor. 

Comentarii

Modifică Setările